PONUDBA

 

 

KDO SMO
 
KJE SMO
 
PONUDBA
 
AKTUALNO
 
POVABILO
     
     
Za vas dnevno nabavljamo sveže rezano cvetje vseh možnih barv in oblik. Pri nas boste našli tako vrtnice, nageljne, lilije,…kot tudi bolj eksotično cvetje. Strelicije, helikonje, proteje, anthuriumi in drugo zanimivo in nenavadno cvetje vam bo dih oddaljenih držav pričaralo doma.

Lončnice Cvetličarne Flora, vas bodo s pisano paleto barv spremljale leta in leta. V ponudbi imamo veliko izbiro zelenolistnih lončnic, ki vas bodo s svojimi odtenki zelene barve spominjale na bujen pragozd. Žlahtne orhideje, klivije, anthuriumi, bromelijevke,… pa so samo nekatere od cvetočih lončnic naše ponudbe. Zraven vam ponudimo okrasne keramične lončke, da vam jih bodo zavidali vsi sosedje.

 

Au! Kaktussssssss!

Tudi ljubitelji kaktusov in sukulent bodo prišli na svoj račun. Veliki, majhni, taki ki bolj bodejo in taki, ki skoraj nič ne bodejo, bodo razveselili vsakega ljubitelja teh zanimivih in nezahtevnih lončnic.

Če pa vam rožice ne rastejo najbolje….boste pri nas našli zanimiv izbor gnojil. Gnojilo za liste, gnojilo za cvetoče in zelene lončnice, specialno gnojilo za kaktuse, specialno gnojilo za orhideje, gnojilo v palčkah in še bi lahko naštevali.

Če pa vaše rože napadejo bolezni ali škodljivci imamo pri nas sredstva za odpravljanje tovrstnih nadlog.

Tudi pri presajanju se lahko obrnete na nas. Imamo zemljo za presajanje, ki ne potrebuje nobenih dodatkov. Najdete jo v različnih velikostih (5l, 10l,…). Če boste presajali orhideje ali kaktuse pa vam zanju ponujamo posebno pripravljeno mešanico zemlje.

 

- KAM PO DARILO?

K nam. Suhi šopki iz nežnih drobnih cvetic za darilo ali vaš dom. Steklene vaze so praktično darilo. Vanje lahko postavimo šopek svežih rož, cvetočo lončnico, sadje, kamenčke ali pa školjke, če ste se pravkar vrnili iz morja. V trenutkih vašega največjega ustvarjanja pa jo lahko tudi pobarvate.

Keramične vaze vseh velikosti in oblik pa vam in drugim lahko polepšajo kot v stanovanju, prostor nad televizijo ali zunanji in notranji vhod.

Ročno izdelane voščilnice s cvetličnimi motivi, so lahko z vašim posvetilom, primeren dodatek darilu. Našli jih boste pri nas.

K lončnicam, šopkom ali drugim darilom pa lahko poklonite tudi manjše figurice iz keramike, lesa ali stekla. Za poživitev.

 

- POROČNA FLORISTIKA

Mirna, skromna ali bučna in velika. Vsaka nevesta sama najbolje ve, kaj si želi. Vašim željam se prilagodimo tudi mi. Poročni šopki so lahko okrogle ali podolgovate, pravilne ali nepravilne oblike. Glede na številne podrobnosti, vam pomagamo in svetujemo da bo najpomembnejši dan res tudi najlepši.

Poleg poročnih šopkov poskrbimo še za naprsne šopke ženina in prič ter svatov.  

Iz našega bogatega poročnega kataloga pa lahko naročite tudi avtošopek. Največkrat se ljudje odločijo glede na model in barvo avtomobila.

S cvetjem vam okrasimo tudi prostor, kjer se svatje veselijo pozno v noč. Odločite se lahko za namizne ikebance ali šopke, ki jih prilagodimo obliki in barvi prostora.

Če bi imeli še kakšne druge želje, se obrnite na nas. Skušali vam bomo ustreči.

 

- SLAVJA, ROJSTNODNEVNE ZABAVE, BANKETI,…

Če se vam v kratkem obeta kakšno slavje, nas lahko pokličite in s cvetjem vam bomo polepšali vsak prostor. Namizne ikebana različnih barv in oblik, bodo mize naredile še vabljivejše.

 

- POSLOVNI PROSTORI

Ste podjetje z eno ali več pisarnami. Če želite spremembe, če želite, da se bodo ljudje še boljše počutili in tudi bolje delali se obrnite na nas. Obiskali vas bomo in vam svetovali.  V korita, na okenske police ali pisalne mize bomo dali hvaležne, trpežne vendar tudi zanimive lončnice, ki vas bodo še dolgo razveseljevale.

 

- ŽALNA FLORISTIKA

Ob izgubi najdražjih lahko v našem obširnem katalogu izberete cvetje, ki bi ga želeli imeti. Lahko se odločite za žalne vence v klasični obliki ali obliki solze.  Tudi žalne ikebane so lahko klasične ali moderne (ekstra). Pri pokojnikovi krsti oz. žari pa je lahko ležeči šopek ali žarni venček.  Pripravimo vam tudi žalni šopek za v vazo. Žalni trakovi z napisi so lahko v barvi cvetja ali drugih poljubnih barvah.

Lahko pa se odločite za zavitek žalnih sveč, ki mu prav tako lahko dodamo cvetje in žalni trak z napisom.

V dogovoru z vami se bomo potrudili, da bomo ugodili vašim željam.

Vse naše izdelke, v dogovoru z vami, tudi brezplačno dostavljamo v Škofji Loki z okolico. Zaradi nas, bo vaš nakup prijetnejši.